• امروز : یکشنبه, ۱۱ مرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 2 August - 2026
پارس وی دی اس
0

فعلاً برنامه‌ای برای راه‌اندازی هنرستان کشاورزی در کاشمر وجود ندارد

  • کد خبر : 12766
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۶
فعلاً برنامه‌ای برای راه‌اندازی هنرستان کشاورزی در کاشمر وجود ندارد

مدیر آموزش و پرورش کاشمر با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، اعلام کرد که در حال حاضر برنامه‌ای برای تأسیس هنرستان کشاورزی در این شهرستان وجود ندارد. وی گفت: دانش‌آموزان علاقه‌مند به این رشته می‌توانند از امکانات و ظرفیت‌های هنرستان تخصصی کشاورزی در شهرستان خلیل‌آباد بهره‌مند شوند. علیرضا رئوفی با […]

مدیر آموزش و پرورش کاشمر با اشاره به ظرفیت‌های موجود در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، اعلام کرد که در حال حاضر برنامه‌ای برای تأسیس هنرستان کشاورزی در این شهرستان وجود ندارد.

وی گفت: دانش‌آموزان علاقه‌مند به این رشته می‌توانند از امکانات و ظرفیت‌های هنرستان تخصصی کشاورزی در شهرستان خلیل‌آباد بهره‌مند شوند.

علیرضا رئوفی با تشریح وضعیت رشته‌های مهارتی در هنرستان‌های کاشمر اظهار کرد: در حال حاضر رشته‌هایی مانند فرآوری گیاهان دارویی در هنرستان‌های شهرستان ارائه می‌شود، اما پس از بررسی‌های کارشناسی، با توجه به وجود یک هنرستان کشاورزی مجهز و برخوردار از امکانات مناسب در شهرستان خلیل‌آباد، نیازی به راه‌اندازی هنرستان کشاورزی مستقل در کاشمر احساس نشده است.

وی افزود: دانش‌آموزان پسر علاقه‌مند به تحصیل در رشته کشاورزی می‌توانند در صورت فراهم بودن شرایط، از ظرفیت‌های خالی این هنرستان در خلیل‌آباد استفاده کنند؛ از این رو فعلاً برنامه‌ای برای تأسیس هنرستان کشاورزی در کاشمر نداریم.

مدیر آموزش و پرورش کاشمر در ادامه به وضعیت مشارکت خیران مدرسه‌ساز اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت مصالح، تجهیزات و هزینه‌های ساخت‌وساز، روند مشارکت خیران را نسبت به گذشته دشوارتر کرده است. سال گذشته خیران حدود ۱۰ میلیارد تومان در قالب سه پروژه آموزشی مشارکت داشتند، در حالی که در سال‌های گذشته با حدود پنج میلیارد تومان امکان اجرای دو تا سه پروژه نمازخانه فراهم می‌شد.

رئوفی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی، همین میزان اعتبار تنها می‌تواند حدود ۵۰ درصد هزینه ساخت یک مدرسه شش‌کلاسه را پوشش دهد؛ بنابراین برای تداوم توسعه فضاهای آموزشی باید به سمت جذب خیران جدید و استفاده از ظرفیت هم‌افزایی آنان در پروژه‌های تازه حرکت کنیم.

وی همچنین درباره وضعیت تراکم دانش‌آموزی در مدارس شهرستان اظهار کرد: میانگین تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های درس کاشمر ۲۴.۵۶ نفر است و به طور متوسط جمعیت کلاس‌ها به ۲۵ دانش‌آموز نیز نمی‌رسد.

رئوفی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت آموزش در بستر فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در برخی مناطق روستایی و به‌ویژه روستاهای دوردست، آمار دسترسی دانش‌آموزان به شبکه «شاد» ممکن است با خطاهایی همراه باشد، اما برای جبران این محدودیت‌ها اقداماتی همچون چاپ درس‌نامه‌ها و برگزاری کلاس‌های رفع اشکال انجام شده است.

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=12766
  • نویسنده : معصومه تقوی
پارس وی دی اس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.