سرهنگ حسن مشهدی اظهار کرد: پس از دریافت گزارشی مبنی بر سرقت مقادیر قابل توجهی طلا از یک منزل مسکونی در یکی از مناطق شهرستان، کارآگاهان پلیس آگاهی موضوع را با جدیت در دستور کار خود قرار دادند.
وی خاطرنشان کرد: پس از بررسی صحنه سرقت و انجام تحقیقات میدانی، کارآگاهان به فردی مظنون شدند و با جمعآوری ادله محکم، با هماهنگی مقام قضایی، این مظنون 49 ساله را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کاشمر اظهار کرد: متهم در ابتدا هرگونه اتهام را رد کرد، اما در مواجهه با شواهد قوی پلیس به سرقت طلا از منزل مورد نظر اعتراف کرد و در ادامه نیز طلاهای سرقتی نیز از مخفیگاه او کشف شد.
وی همچنین با بیان اینکه اموال مسروقه پس از طی مراحل قانونی به صاحبش بازگردانده میشود، اظهار کرد: متهم پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مراجع قضایی تحویل داده شد تا مراحل قانونی ادامه یابد.








