• امروز : سه شنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 16 April - 2024
پارس وی دی اس
11
خبر

50 درصد انگور استان در منطقه ترشیز تولید می‌شود

  • کد خبر : 6411
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۱
50 درصد انگور استان در منطقه ترشیز تولید می‌شود
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان‌رضوی از تولید 50 درصد انگور استان در منطقه ترشیز شامل شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن خبر داد. محمد میری در گفت‌وگویی افزود: در خراسان‌رضوی حدود 29 هزار هکتار سطح زیر کشت باغات انگور است که به لحاظ سطح و تولید رتبه سوم را در کشور دارا هستیم.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان‌رضوی از تولید 50 درصد انگور استان در منطقه ترشیز شامل شهرستان‌های کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن خبر داد.

محمد میری در گفت‌وگویی افزود: در خراسان‌رضوی حدود 29 هزار هکتار سطح زیر کشت باغات انگور است که به لحاظ سطح و تولید رتبه سوم را در کشور دارا هستیم.

وی تصریح کرد: طی سال‌جاری حدود 350 هزار تن انگور از سطح باغات استان برداشت شد که در همین رابطه واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی مرتبط با این محصول یکی از ظرفیت‌های بسیار خوب در خراسان‌رضوی است.

مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی خراسان‌رضوی از فعالیت 45 واحد صنعتی و نیمه‌صنعتی و فرآوری شدن حدود ۷۵ درصد انگور تولیدی در این استان خبر داد و افزود: حدود 25 درصد انگور تولیدشده در خراسان به‌صورت تازه خوری در داخل و خارج استان مصرف می‌شود.

میری در همین خصوص بیان کرد: در سه شهرستان کاشمر، خلیل‌آباد و بردسکن حدود 15 هزار هکتار باغات انگور داریم که بیش از 50 درصد انگور استان در این سه شهرستان تولید می‌شود.

وی همچنین تصریح کرد: عمده واحدهای تولیدی یا فرآوری مرتبط با محصول کشمش در این شهرستان‌ها متمرکز است.

وی عنوان کرد: راه‌اندازی انبار بورس کالایی در کشمش از دیگر اقداماتی بوده که پارسال در خلیل‌آباد با ظرفیت 100 تن راه‌اندازی شد که شهرستان کاشمر هم این درخواست را داشته و مراحل اداری و مقدماتی آن در حال بررسی و انجام است.

وی در ادامه یکی از مشکلات در فرآوری محصول کشمش را ضعیف بودن صنایع بسته‌بندی و تکمیلی دانست و افزود، از فعالین عرصه فرآوری محصولات کشاورزی از جمله انگور درخواست داریم که نسبت به به‌روزرسانی و تجهیز واحدهای خود اقدام کنند.

میری مطرح کرد: به دلیل این‌که عمده کشمش تولیدی خراسان‌رضوی به سمت کشورهای اروپایی، آسیای میانه و عربی صادر می‌شود و از سویی کشورهایی که مقصد و مصرف‌کننده محصولات ما هستند کیفیت و بار میکروبی برایشان بسیار مهم است، لذا باید بتوانیم جواب نیاز صادراتی کشور را بدهیم و ارزآوری داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=6411
  • نویسنده : جواد افتخاری
پارس وی دی اس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.