فروش نان دولتی در فضای مجازی تخلف است - پایگاه خبری تحلیلی صدای خاوران
  • امروز : 1402-07-04 23:34:44
  • برابر با : Tuesday - 26 September - 2023
3
رئیس بازرسی جهاد کشاورزی مشهد خبر داد

فروش نان دولتی در فضای مجازی تخلف است

  • کد خبر : 7644
  • 12 شهریور 1401 - 11:48
فروش نان دولتی در فضای مجازی تخلف است
رئیس بازرسی جهاد کشاورزی مشهد افزود: در مرحله اول  ۳۰ درصدجریمه می‌شوند ، مرحله دوم ۵۰ درصد و مرحله سوم کل سهمیه آرد قطع می‌شود.

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بازرسی جهاد کشاورزی مشهد گفت: برخی نانوایی‌ها برای سود بیشتر و دور زدن کارتخوان‌های هوشمند نان خود را به صورت اینترنتی عرضه می‌کنند، در حالی که مردم در صف منتظرند.

علی اکبر نصری سرآسیا با اعلام این خبر اظهار کرد: برخی نانواها با نرم‌افزار اسنپ قرارداد بسته‌اند، در صورتی که آزادپز باشند و گران‌فروشی صورت بگیرد با آن‌ها برخورد و سهیمه آرد را کم می‌کنیم.

وی افزود: در مرحله اول  ۳۰ درصدجریمه می‌شوند ، مرحله دوم ۵۰ درصد و مرحله سوم کل سهمیه آرد قطع می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی مشهد نصری سرآسیا تصریح کرد: علاوه بر این نانوایی‌هایی که سهمیه آرد یارانه‌ای دریافت می‌کنند حق فروش در اسنپ را ندارند چون نان بر اساس نوبت فروش می‌رود و باعث ایجاد صف می‌شود.

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=7644
  • منبع : ایسنا

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.