بهروز بنیادی عنوان کرد: هرچند اگر این آزمایشگاه راهاندازی شود در ظرف 24 تا 48 ساعت وضعیت بیماران مشکوک به کرونا در کاشمر و شهرهای مجاور مشخص میشود، اما به دلیل هزینههای بالایی که دستگاههای آزمایشگاهی دارد باید توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد، و وزارت بهداشت و درمان تأمین گردد.
وی تصریح کرد: این آزمایش بسیار حساس است و نیاز به کادر تخصصی دارد تا پاسخهای آزمایشها قابلاعتماد گردد. در همین خصوص مدیر شبکه بهداشت و درمان کاشمر تلاش میکنند تا دستگاهها و امکانات را برای تأمین نیرو و راهاندازی آزمایشگاه تخصصی کرونا در شهرستان فراهم آورند.
بنیادی عنوان کرد: با توجه به اینکه در فاز دوم مبارزه با کرونا هدف اصلی که دنبال میشود، بیماریابی است، هرچه نمونه از افراد مشکوک بیشتر ارسال گردد و تشخیص نمونههای مثبت افزایش یابد خواهیم توانست، افراد مبتلا به کرونا ویروس را زودتر درمان و افراد در تماس با آنها سریعتر شناسایی و آموزش داده شوند و تحت نظر مراقبین سلامت و بهورزان دلسوز قرار گیرند تا با قرنطینه خانگی از انتشار بیماری پیشگیری گردد.
وی در ادامه با اشاره به بازدید صورت گرفته از بیمارستانهای سه شهرستان کاشمر، خلیلآباد و بردسکن تصریح کرد: علاوه بر حمایت مالی صورت گرفته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد و از محل دستورات مقام عالی وزارت بهداشت دو دستگاه ونتیلاتور پرتابل(دستگاه تنفس مصنوعی) برای بیمارستان کاشمر و بردسکن، یک دستگاه سانتریفیوژ برای آزمایشگاه بردسکن، و برای شهرستان خلیلآباد نیز همین دستگاهها پیشبینی شده که بهزودی تحویل میگردد.
وی عنوان کرد: طی پیگیریهای صورت گرفته از سازمان برنامهوبودجه و وزارت بهداشت در راستای مبارزه با شیوع بیماری کرونا در منطقه ترشیز ضمن اختصاص تجهیزات جدید درمانی، برای شبکههای بهداشت و بیمارستانهای شهرستانهای کاشمر، بردسکن و خلیلآباد مبلغ 50 میلیارد ریال اعتبار هم تخصیص یافت.
بنیادی مطرح کرد: با این اعتبار تجهیزات موردنیاز و کمبودها را خود شهرستانها تهیه و برطرف خواهند نمود، که در همین راستا از این اعتبار مبلغ 35 میلیارد ریال به شهرستان کاشمر، 10 میلیارد ریال به شهرستان بردسکن و مبلغ 5 میلیارد ریال به شهرستان خلیلآباد تخصیص یافت.