مهدی نظریزاده عدم استقرار ادارات خدماترسان، نامناسب بودن راههای روستایی و فرسوده بودن شبکه آبرسانی را از جمله مشکلات روستائیان این بخش دانست و افزود: بخش فرحدشت با ۱۳ روستا، شش هزار خانوار و ۱۶ هزار نفر جمعیت است که شغل ۷۰ تا ۸۰ درصد ساکنان کشاورزی و دامپروری است.
وی با اشاره به اینکه بخش فرحدشت ۱۰ روستای دارای دهیاری و سه روستای فاقد دهیاری دارد، عنوان کرد: بهرغم اینکه بخش فرحدشت از سال ۹۸ تأسیس شده اما زیرساختهای جادههای روستایی در آن فراهم نیست، هرچند اقداماتی تاکنون انجام شده اما به دلیل کمبود اعتبار زمانبر خواهد بود.
بخشدار بخش فرحدشت مطرح کرد: علیرغم اینکه همزمان با تأسیس بخش فرحدشت ادارات خدماتی نیز باید فعالیت خود را آغاز میکردند اما تاکنون این مهم انجام نشده و روستائیان برای انجام کارهای اداری باید به شهر کاشمر بروند.
نظریزاده یکی از مشکلات جدی بخش فرحدشت را اشتغال جوانان روستایی عنوان کرد و گفت: در راستای رفع این مشکل برخی دورههای آموزشی برای فرآوری محصولات باغی، لبنی و کشاورزی و صنایعدستی برگزار شده و تا حدی مثمر ثمر بوده است.
بخشدار بخش فرحدشت ادامه داد: علیرغم اینکه ۴۰ تا ۵۰ درصد جمعیت بخش را جوانان تشکیل میدهند، اما امکانات ورزشی و رفاهی جوابگوی نیاز این قشر از جامعه نیست و مجبورند از امکانات شهری استفاده کنند.
وی گفت: در سفر پارسال استاندار به منطقه، دو زمین چمن مصنوعی برای بخش فرحدشت مصوب شد که در مرحله انعقاد تفاهمنامه بهصورت مشارکتی بین دهیاری و اداره کل ورزش و جوانان هستیم.
نظریزاده اظهار کرد: اگرچه اقتصاد روستاها اکثراً مبتنی بر کشاورزی و دامپروری هستند اما همانها هم وضعیت خوبی ندارند، و به خاطر خشکسالی وضعیت امسال بهمراتب بدتر از سالهای قبل است.