• امروز : چهارشنبه, ۱۲ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 1 January - 2025
پارس وی دی اس
19

هفت کاری که نباید اول صبح انجام داد

  • کد خبر : 4006
  • ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۸:۲۷
هفت کاری که نباید اول صبح انجام داد
صدای خاوران به نقل از همشهری: صبح‌ها بعد از بیدار شدن از خواب کارهایی هست که باید انجام دهید و کارهایی هم هست که نباید آنها را انجام دهید. در این مطلب شما را با ۷ کاری که نباید هنگام صبح‌ آنها را انجام دهید آشنا می‌کنیم.

به محض باز شدن چشم‌ها، به دست گرفتن تلفن همراه

اکثر مردم عادت دارند، به محض این‌که صبح از خواب بیدار می‌شوند، با روشن کردن تلفن همراه خود به شبکه‌های اجتماعی سر بزنند تا بدانند که دنیا در جریان خواب آن‌ها از مدار خارج شده یا خیر! نکتۀ منفی این امر این است که صبح زود مغز و ذهن شما مورد حملۀ انواع اخبار منفی، تبلیغات و پیام‌های آزاردهنده قرار می‌گیرد که می‌تواند کل روز شما را تحت تأثیر قرار دهد.

به منظور رهایی از این عادت، تلفن‌ها را از رختخواب خود دور کنید.

به تعویق انداختن (Snooze) کردن زنگ ساعت تلفن همراه

ما افرادی سراغ داریم که هنگام زنگ ساعت تلفن همراه، فوراً آن را به حالت تعویق (snooze) درمی‌آورند تا اندکی بیشتر بخوابند. پس از ده دقیقه، زنگ دوباره هشدار می‌دهد و آن‌ها دوباره آن را به تعویق می‌اندازند و این کار را چندین بار تکرار می‌کنند. اتفاقی که می‌افتد این است که بدن شما بعد از بیدار شدن وارد مرحلۀ جدیدی از خواب می‌شود و نتیجۀ آن واضح است که پس از چندین بار بیدار شدن و خوابیدن، احساس خستگی بیشتری خواهید کرد.

توصیه کردیم که تلفن همراه را از تخت خواب دورتر بگذارید، بنابراین، سعی کنید زنگ ساعت را روی تلفن همراه تنظیم نکنید، بلکه از ساعت برای این منظور استفاده کنید. امروزه ساعت‌های دیجیتالی خیلی خوب، با قیمت ارزان پیدا می‌شوند.

مرتب نکردن تختخواب

چارلز دوگ، نویسندۀ کتاب «قدرت عادت» (The Power of Habit) می‌گوید، صبح بیدار شدن از خواب و مرتب کردن تختخواب، عادتی است که شما را برای بقیه کارهای روزمره‌تان آماده می‌کند و برای انجام کارها انرژی و قدرت به دست خواهید آورد.

حمام گرفتن با آب گرم

زمستان در حال فرارسیدن است، بنابراین مردم دوست دارند با آب گرم حمام کنند، اما کارشناسان می‌گویند، دوش آب گرم روشی عالی برای رفع خستگی هنگام عصر است؛ اما هنگام صبح حمام گرم باعث آرامش و تنبلی بیش از حد می‌شود و در نتیجه انسان چه در دفتر کار، مدرسه و یا دانشگاه از اتخاذ تصمیم‌های مهم که نیاز به چابکی و تیزیِ هوش و دماغ دارد، باز می‌ماند.

آماده شدن در تاریکی

در بدن شما سیستمی وجود دارد که در حالت روشنی فعال و در تاریکی کم‌نور است. شما وقتی صبح از خواب بیدار می‌شوید و زیر نور شدید آماده می‌شوید و صبحانه می‌خورید، سیستم بیداری بدن کاملاً فعال می‌شود و برای فعالیت در دانشگاه یا دفتر کار، خود را از نظر روحی و جسمی چابک و آماده احساس می‌کنید.

اما اگر بعد از برخاستن از خواب، مدت طولانی در نیمه‌تاریکی و نیمه‌روشنایی بمانید، بدن شما به تصور این که شاید هنوز خورشید طلوع نکرده است و از حالت سستی و کاهلی خواب خارج نمی‌شود.

خرد شدن اعصاب برای انتخاب لباس و کفش

برخی از متخصصان می‌گویند که ارادۀ انسان محدود است، بنابراین بهتر است شب‌ها لباس‌تان را انتخاب کنید تا مجبور نباشید صبح‌ها ذهن خود را درگیر کنید و در طول روز توانایی تصمیم‌گیری خود را تحت تأثیر قرار دهید.

مارک زاکربرگ بنیانگذار فیس‌بوک می‌گوید که او هر روز یک تی‌شرت می‌پوشد تا همان اول صبح، انرژی ذهنی‌اش هدر نرود و بتواند تا رسیدن به دفتر کارش تصمیمات مهم اتخاذ کند.

به محض بلند شدن از خواب نوشیدن قهوه و چای تیره

صبح‌ها، بدن هورمونی به نام کورتیزول ترشح می‌کند. این هورمون به بدن نشاط و انرژی می‌دهد اما چای تیره و و قهوه که حاوی مقادیر زیادی کافئین است، باعث ایجاد اختلال در تولید کورتیزول می‌شوند. بنابراین حتی اگر عادت به نوشیدن قهوه دارید، پس از ساعت ۹:۳۰ صبح آن را بنوشید. کورتیزول شما را به طور طبیعی بشاش و باهوش نگه می‌دارد.

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=4006
  • نویسنده : جواد افتخاری
  • منبع : صدای خاوران
پارس وی دی اس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.