به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای خاوران؛ سید ابوالقاسم موسوی افزود: با توجه به وضعیت مطلوب نزولات جوی در سال زراعی جاری و ذخیره سازی آب در بندها و استخرهای منطقه بیش از 750 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان کاشمر زیر کشت طالبی رفته که این میزان نسبت به سال زراعی گذشته تغییر محسوسی داشته و نزدیک به دو برابر شده است.
وی عنوان کرد: بیش از 90 درصد تولیدات این محصول به شهرستانهای هم جوار از جمله مشهد، نیشابور و تربت حیدریه صادر می شود.
موسوی بیان کرد: کلیه طالبی هایی که در این منطقه کشت می شوند به صورت مالچ یا تونل پلاستیک بوده که با استفاده از این روش محصول در برابر عوامل طبیعی آفات و بیماریها محافظت می شود و 55 درصد در مصرف آب صرفه جویی می گردد.
وی مبارزه با علف های هرز را از دیگر مزایای کشت محصول به روش مالچ یا تونل پلاستیکی دانست عنوان کرد: با پیگیری های بعمل آمده توسط کارشناسان اداره ترویج و بهبود تولیدات گیاهی روشهای نوین از جمله کشت نشایی نیز در دستور کار قرار گرفته که در پایان برداشت عملکرد مورد مقایسه قرار خواهد گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر افزود: با توجه به بارش های خوب سال زراعی جاری میانگین برداشت طالبی از مزارع شهرستان کاشمر بیش از 30 تن در هکتار پیش بینی می شود که درآمدی بالغ بر 382 هزار و 500 میلیون ریال نصیب بهره برداران منطقه می شود.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر؛
برداشت طالبی از سطح بیش از 750 هکتار مزارع کاشمر آغاز شد
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: برداشت طالبی از سطح بیش از 750 هکتار از مزارع بخش مرکزی آغازشده است.
لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=1210
- منبع : صدای خاوران