ابتدای سال 1401 شهرداری کندر با مشارکت شهروندان و معتمدین، اقدام به شناسایی موضوعات محوری و مسایل مهم شهر کُندر نمود و با اولویتبندی مسایل در جهت رفع آنها فعالیت خود را آغاز کرد.
شهرداری کندر بر این اساس برنامهی اقدام چهارسالهی خود را تهیه و تنظیم و تدوین نمود که گزارش پروژهها و فعالیتهای انجام شده تقدیم حضور شهروندان میگردد.
ـ مهمترین مسئله که در اولویت برنامهی اقدام توسعه شهری کندر قرار گرفت، موضوع آسفالت و کفسازی معابر خاکی بود. گرچه مساحت معابر خاکی در ابتدای سال 1401برابر با 192.500 مترمربع بود، اما شهرداری با مشارکت مردم گرانقدر کندر توانست طی سالهای 1401و 1402و علیالخصوص چندماههی ابتدایی سالجاری، بالغبر 85 هزار مترمربع از این معابر را تایلفرش و آسفالت نماید و همچنین طی برنامهریزی انجام شده، تا پایان سال 1404 جشن اتمام معابر خاکی شهر کندر برگزار خواهد شد.
ـ موضوع بعدی در شبکه مسائل شهر کندر، تأمین و افزایش سرانههای خدمات شهری از قبیل فضای سبز، کاربریهای فرهنگی، آموزشی و بهداشتی و ورزشی است که در این راستا شهرداری اقدام به احداث چهار پارکمحله و نیز عملیات اجرایی پارک بزرگ ورودی شهر کندر به مساحت 5000 مترمربع نموده است.
ـ اجرای مشارکتی چمن مصنوعی شهر کندر، تأمین فضای ورزشی مخصوص بانوان با مشارکت شهروند محترم جناب آقای نظیفی، اهدای زمین برای ساخت سالن ورزشی بانوان در انتهای بلوار امام علی(ع) توسط خیّر محترم حاج آقای ناظوری، از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه ورزشی است که انشاءالله بهزودی به بهرهبرداری میرسد.
ـ تأمین سرانههای آموزشی و بهداشتی و ایجاد فضای سبز در محدودهی طرح نهضت ملی مسکن شهر کندر تأثیر مهمی در افزایش سرانههای مزبور خواهد داشت.
* در حوزهی شهرسازی و توسعهی آتی شهر، اقدامات انجامشده عبارت است از:
1ـ افزایش محدودهی پروژه نهضت ملی مسکن کندر به 50 هکتار با 1098 قطعه ویلایی، که حدود یکسوم آن به متقاضیان مسکن واگذار گردیده و در حال ساخت است. آمادهسازی معابر و خدمات آب، برق و گاز و… نیز توسط شهرداری و ادارات خدماتی که در حال انجام میباشد.
2ـ اخذ مصوبهی محدوده بازآفرینی و بافت فرسوده شهر کندر به مساحت 73 هکتار که از مزایای آن میتوان به استفاده از تسهیلات نوسازی بافت برای نوسازی خانههای فرسوده، تسهیل فرآیند اخذ سند و مشوقهای نوسازی اشاره کرد.
3ـ أخذ مصوبهی میدان ورودی شهر کندر بر روی جادهی اصلی که منجر به اختصاص اعتبار 22 میلیاردی دوبانده شدن جاده اصلی توسط اداره راه و شهرسازی شده و ساخت آن در هفته دولت شروع خواهد شد. همچنین اتصال طرح نهضت ملی مسکن به جاده اصلی از دیگر مزایای آن میباشد؛ این پروژه بهصورت مشارکتی توسط شهرداری از محل منابع داخلی و اداره راهداری در حال اجراست.
4ـ طراحی و اجرای میدان شهدای گمنام با اعتباری معادل 1.5میلیارد تومان و مشارکت دفتر حفظ و نشر آثار دفاع مقدس، بهعنوان یک فضای چندمنظورهی اجتماعی و فرهنگی.
5ـ تملک و تغییر کاربری حوض چهلپایه توسط شهرداری و تهیه طرح احیاء و مرمت آن و أخذ مصوبه اداره کل میراث فرهنگی استان تحتعنوان طرح پلازای شهری(میدانگاه شهری) میدان مرکزی شهر کندر.
6 ـ تهیه طرح تدقیق معابر و محدودهی شهر کندر با هدف کاهش زمان پاسخگویی و صدور مجوزهای شهروندان.
7ـ اجرای طرح کلید به کلید توسط اداره بازآفرینی استان جهت تسریع در نوسازی بافت شهری که از دیگر مزایای اخذ مصوبه محدوده بازآفرینی شهر کندر بهحساب میآيد.
8 ـ اجرای ممیزی املاک شهر و راهاندازی سیستم یکپارچهی شهرسازی با هدف ساماندهی وضعیت املاک و اراضی در محدودهی شهر کندر، از دیگر اقدامات شهرداری در راستای ارتقاء سطح برخورداری از خدمات شهر، برونسپاری واحد فضای سبز بهبخش خصوصی و برنامهریزی در راستای برونسپاری بخشهای جمعآوری زباله، رفتوروب و نظافت شهر میباشد؛ تغییر سیستم جمعآوری زباله جهت کاهش تعداد سگهای ولگرد از دیگر برنامههای در حال اجرای شهرداری است.
ـ در سال جاری پس از یکسال و اندی پیگیری مجوز حفر چاه جهت تأمین آب فضای سبز، اخذ گردیده و تأسیسات آن نیز خریداری شده است و تا پایان تابستان، عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
*شهر خوب نه صرفاً با پول و اعتبار که با ارتقاء فرهنگ، هویت و مشارکت ساخته میشود.
در اینجا لازم است کمال تشکر و تقدیر از شهروندان فهیم، فرهیخته و مشارکتپذیر شهر کندر، کهنشهر تاریخ و فرهنگ داشته باشیم.