محسن نجات در حاشیه سفر به خلیلآباد در گفتوگویی با بیان اینکه 65 درصد خراسانرضوی و پهنه این استان خطرپذیری بالایی دارد، از وجود 90 گسل در این استان خبر داد.
وی اظهار کرد: هر چند بالغ بر 22 تا 23 گسل خراسانرضوی فعالیت بالایی دارند، اما در کنار این گسلها 350 رودخانه با کوچکترین بارش آسیبهایی را به همراه دارد.
مدیرکل مدیریت بحران خراسانرضوی با تاکید بر اینکه باید از تمام ظرفیت لجستیکی و تجهیزات موجود در استان استفاده شود، عنوان کرد: شهرداریها و راهداریها بهخصوص بخش خصوصی و مردمی در مواقع بحران باید پایکار بیایند و کمک کنند.
وی از فرسوده بودن حدود 26 تا 27 درصد تجهیزات حوزه لجستیکی مدیریت بحران استان خبر داد و گفت: میطلبد برای اورهال کردن تجهیزات، اعتبار قابلتوجهی به این حوزه تخصیص یابد.
نجات گفت: با توجه به اینکه شبکه حل مسائل استان در حوزه بحران را احصاء نمودهایم، اگر اعتبارات پیشگیری تخصیص یابد به شهرستانهایی که بیشتر در معرض خطر هستند، اعتبار خوبی تخصیص خواهیم داد.
وی بیان کرد: در حوزه پیشگیری باید اعتبارات ویژه پیشبینی شود که در این خصوص مکاتباتی با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور داشتهایم.
مدیرکل مدیریت بحران خراسانرضوی با انتقاد از اینکه از سال 1393 تاکنون اعتبارات پیشگیری از بحران منفی بوده و این به دغدغه جدی تبدیلشده است، عنوان کرد: با کمک نمایندگان استان در مجلس شورایاسلامی و معاونین استاندار در حال پیگیری تخصیص اعتبار هستیم.
وی با تأکید بر اینکه به حوزه مدیریت بحران و زیربنایی مورد نیاز در شهرستانها قبل از بروز حادثه باید توجه شود، مطرح کرد: در این خصوص تهیه طرح برنامه استانی کاهش خطر حوادث و سوانح، در دست انجام است.
نجات گفت: در برنامه استانی کاهش خطر حوادث و سوانح، تمامی مؤلفهها، ویژگیها و مختصاتی که باید برای حوزه زیرساختی در حوزه بحران که بیشتر اولویت پیشگیرانه دارد، دیده شده است.