سرپرست فرمانداری خلیلآباد گفت: ۸۰ درصد از مدیران و ۷۵ درصد از کارکنان دستگاههای اجرایی و خدماتی خلیلآباد، بومی این شهرستان نیستند و در شهرهای اطراف سکونت دارند.
محمدرضا خوشنویس بومی نبودن مدیران و کارکنان در شهرستانهای تازه تأسیس را موضوع غریبی ندانست و گفت: هرچند از تأسیس و استقلال خلیلآباد نزدیک به ۲ دهه میگذرد، اما هنوز نیروهای بومی در این شهرستان سرکار نیامدهاند.
وی بیان کرد: متأسفانه در زمان تعیین مدیران و جذب کارکنان برای خلیلآباد، بومی گزینی صورت نگرفته، لذا شاهد هستیم پاسخگویی ادارات تنها در ساعات اداری است و بسیاری از مدیران و کارکنان پس از تعطیلی عازم کاشمر یا بردسکن میشوند.
سرپرست فرمانداری خلیلآباد اظهار کرد: نزدیک به ۷۰ دستگاه اداری و اجرایی و نهاد انقلابی در شهرستان فعالیت دارند که با وجود تأسیس این شهرستان در سال 1382، اداره امور آب، شرکت فرآوردههای نفتی و هلالاحمر در این شهرستان حتی نماینده هم ندارند.
وی گفت: در حال حاضر، اداره راه و شهرسازی نمایندهای در خلیلآباد دارد، ولی نماینده یادشده بدون اختیارات و در عمل حضورش مانند یک نامهرسان است و فرآیندهای اداری در کاشمر صورت میگیرد.
خوشنویس افزود: متأسفانه به نظر میرسد مردم، مسئولان و کارکنان ادارات خلیلآباد، هنوز استقلال شهرستان را باور ندارند و خود را وابسته به کاشمر میدانند.