احمدرضا محمودی افزود: کشت گلِمحمدی در کاشمر سابقه خاصی ندارد و از سه سال قبل کشت اقتصادی این محصول در شهرستان آغاز شده است.
وی با بیان اینکه این گیاه نهتنها سود اقتصادی خوبی دارد بلکه بسیار کم آب طلب است، عنوان کرد: به دلیل وضعیت بحرانی سفرههای آب زیرزمینی کاشمر و افت سطح سفرهها، چارهای جز تغییر الگوی کشت نداریم.
محمودی اظهار کرد: با توجه به اینکه در تغییر الگوی کشت به دنبال گیاهان سوده و کم آب طلب هستیم لذا گلِمحمدی بهعنوان بهترین گیاه توصیه میشود.
رئیس اداره آموزش و ترویج مدیریت جهاد کشاورزی کاشمر با اعلام اینکه طی سه سال گذشته 58 هکتار از مزارع شهرستان کاشمر زیرکشت گلِمحمدی رفته است، افزود: با توجه به درآمد بسیار خوب، سطح زیر کشت این گیاه بهشدت در حال توسعه است.
محمودی عملکرد گلِمحمدی را در هر هکتار بین 5 تا 8 تن اعلام و ابراز کرد: از هر سه کیلو غنچه تر یک کیلو غنچه خشک به دست میآید که هر کیلو بالغ بر 220 هزار تومان به فروش میرسد.
وی با بیان اینکه بخش کوهسرخ ظرفیت بسیار خوبی برای کاشت گلِمحمدی دارد، اظهار کرد: براثر خشکسالی بسیاری از باغات بادام دیم این منطقه از عملکرد اقتصادی برخوردار نیستند به همین دلیل، گلِ محمدی جایگزین مناسبی برای بادام و بسیاری از محصولات دیگر است.