رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان کاشمر گفت: مؤدیان میتوانند با نشاندار کردن مالیات خودشان، به اتمام پروژههای نیمهتمام کمک کنند.
عباس صالح در نشست خبری افزود: نشاندار كردن مالیات به مالیاتدهندگان این اجازه را میدهد که مالیات پرداختیشان را چگونه در پروژههای زیرساختی هزینه کنند.
وی افزود: این رویکرد جدید مصرف مالیات بر اساس مصوبه هیئتوزیران است که مالیاتدهندگان مشمول تبصره ماده ۱۰۰یا همان مؤدیانی که از طریق سیستمی مالیات خود را پرداخت میکنند میتوانند انتخاب کنند که مالیاتشان را در چه پروژه یا زیرساختی هزینه نمایند.
رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان کاشمر گفت: پروژههایی که میشود مالیات خود را برای آنها در نظر گرفت بخش بهداشت و درمان شامل احداث بیمارستان، مراکز بهداشت، پایگاه سلامت، اورژانس و…، آموزشوپرورش برای احداث کلاس درس، مدرسه، کتابخانه و سایر مسائل آموزشی، بخش حملونقل برای احداث راه و رفع نقاط حادثهخیز، توسعه و خدمات روستایی، شهری و عشایری، فرهنگ و هنر و گردشگری، منابع آب، ورزش و تفریحات، صنعت و معدن، حفظ نظم و امنیت عمومی، آموزش عالی، پروژههای عمومی و قضایی، حفاظت از محیطزیست، دین و مذهب و دیگر بخشها میشود.
صالح با بیان اینکه تاکنون ۶ پروژه مربوط به شهرستان کاشمر و کوهسرخ از محل طرح نشاندار کردن مالیات بهطور کامل تأمین اعتبار شده است، گفت: احداث پایگاه اطلاعرسانی گردشگری کاشمر با مبلغ ۴ میلیارد ریال، سالن ورزشی روستای ایور با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار، اجرای طرح هادی روستای تولا با ۲ میلیارد ریال، اجرای طرح هادی روستای کوشه با ۲ میلیارد ریال، اجرای طرح هادی روستای اسحاقآباد با ۸ میلیارد ریال و احداث خانه عالم روستای تولا با ۲ میلیارد ریال بهطور کامل از محل طرح نشاندار کردن مالیات تأمین اعتبار شده است.
رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان کاشمر خاطر نشان کرد: برای اجرای باند دوم محور شادمهر، کاشمر، بردسکن، انابد ـ از سهراهی شادمهر تا علیآباد- بخشی از پروژه به طول ۷ کیلومتر به ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز داشته که ۱۵۵ میلیارد ریال آن از محل طرح نشاندار کردن مالیات تأمین اعتبار شده است.
وی با بیان اینکه با تمامی مسئولان شهرستان جلساتی برگزار شده و درخواست شده که اگر پروژهای دارند که اعتبار نیاز دارد را اعلام کنند، تصریح کرد: هر ماه به حساب شهرداریها، دهیاریها و فرمانداریها از سوی اداره مالیاتی مبالغی واریز میشود.
وی با اشاره به اینکه مبلغی که به حساب فرمانداریها واریز میشود برای روستاهای فاقد دهیاری است، به آمار ۹ ماهه امسال به نسبت مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و گفت: واریزیهای امسال به حساب شهرداریها و دهیاریها در مجموع ۹۶ درصد رشد داشته است.
صالح خاطر نشان کرد: در مجموع یک هزار و ۴۲۲ میلیارد و ۸۴۹ میلیون ریال در ۹ ماهه امسال به حساب شهرداریها و دهیاریها و روستاهای فاقد دهیاری شهرستان کاشمر و کوهسرخ واریزی داشتهایم که رشد ۹۶ درصدی به نسبت سال گذشته داشته است.
وی تصریح کرد: به حساب شهرداری ریوش طی ۹ ماهه امسال ۴۷ میلیارد ریال و در مدت مشابه سال قبل ۲۴ میلیارد ریال، به حساب شهرداری فرگقلعه امسال ۳۷ میلیارد ریال و سال گذشته ۳ میلیارد ریال و برای شهرداری کاشمر امسال ۸۵۵ میلیارد ریال در مقایسه با ۹ ماهه سال قبل که ۴۳۷ میلیارد ریال واریز شده است.
رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان کاشمر با اشاره به اینکه همچنین امسال به حساب تمامی دهیاریها ۴۶۸ میلیارد ریال واریز شده که این رقم در سال قبل ۲۵۵ ریال بوده و ۸۳ درصد رشد داشته است، افزود: همچنین عشایر ۱۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیارد ریال دریافت کردهاند که در سال گذشته این رقم ۶ میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال بوده و امسال رشد ۹۶ درصدی داشته است.
وی خاطر نشان کرد: همچنین به حساب روستاهای فاقد دهیاری هم یک میلیارد و ۶۳۶ میلیون ریال واریز شده که به نسبت سال قبل که ۸۳۶ میلیون ریال بوده ۹۶ درصد رشد دارد.
رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان کاشمر با بیان اینکه پروژههای نیمهتمام بسیاری در شهرستان داریم که از طریق طرح نشاندار کردن مالیات میتوانند تأمین اعتبار شوند، اظهار کرد: پروژه کاشمر به شادمهر یکی از مهمترین پروژههای نیمهتمام است.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از فرارهای مالیاتی تمامی حسابهای بانکی حتی حسابهای صندوقهای قرضالحسنه هم بررسی میشود، افزود: برخی از کسبه، خریدار را مجبور به کارت به کارت کردن و یا واریز به حساب صندوقها میکنند.
وی با اشاره به اینکه دیگر صندوقهای قرضالحسنه هم برای فرار مالیاتی مناسب نیست، افزود: ۵۰ درصد کسبه کاشمر معاف از مالیات هستند، ۲۵ درصد مالیات را پرداخت نمیکنند و باقی نیز خودشان برای پرداخت مالیات مراجعه دارند.