محمدرضا ملکی مطرح کرد: تمام امید واحدهای معدنی، صنعتی، صنفی و کارگاهی فعال در شهرستان به روزهای پایانی سال بود تا بتوانند با فروش کالاهای خود جوابگوی هزینههایشان باشند اما به دلیل تعطیلی خسارتهای بسیاری متحمل شدند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کاشمر مطرح کرد: متأسفانه ویروس کرونا بسیاری از واحدهای تولیدی را دچار مشکلات جدی نمود و بهطور خاص پنج رسته از واحدهای صنفی بیشترین آسیب را دیدند که شامل رستورانها، طباخیها، تالارهای پذیرایی، اغذیه و پیتزافروشیها هستند.
وی بیان کرد: بیشترین واحدهای صنفی خسارتدیده شامل 170 واحد تولید و توزیع پوشاک، 424 واحد کیف و کفش، آجیل و خشکبار، 100 واحد قنادی و 382 واحد آرایشگاههای مردانه و زنانه و گیمنتها میشود.
ملکی با اشاره به اینکه شهرستان کاشمر با وجود هشت هزار واحد صنفی که بالغ بر شش هزار و 580 واحد دارای پروانه کسب هستند، اگر بهطور متوسط برای هر واحد صنفی درآمد ماهیانه سه میلیون تومان در نظر بگیریم، این تعداد واحد صنفی سه میلیارد و 300 میلیون تومان در ماه متضرر شدهاند.
وی با بیان اینکه بر اثر خسارت وارده به واحدهای صنفی حدود سه هزار نفر دچار مشکلات جدی شدهاند، که جبران خسارت وارده به واحدهای صنفی براثر شیوع ویروس کرونا سخت است.
ملکی افزود: البته بهجز این واحدها، صنوف دیگری هم مانند واحدهای فنی لوازمخانگی، عکاسان، موبایل فروشان هستند که متضرر شدهاند ولی در فهرست دریافت تسهیلات قرار نگرفتند.