فاطمه حلاجنیا در گفت و گو با آوایکاشمر با بیان اینکه به طور عادی حدود 50 درصد مبارزه ملخ کشور در استان خراسانرضوی انجام میشود، عنوان کرد: کانونهای ملخهای بومی مشخص و هر ساله پایش و به موقع در کانون مبارزه آنجام میشود.
وی با اشاره به اینکه تاکنون اجازه داده نشده ملخها توسعه پیدا کرده و مزارع و باغات کشاورزان را تهدید کنند، اظهار کرد: آنچه این روزها در مورد آن بحث میشود بیشتر در خصوص ملخهای صحرایی و دریایی بوده که در جنوب کشور درگیر آنها هستند.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی خراسانرضوی با اعلام اینکه تاکنون هیچ گزارشی از هجوم ملخهای صحرایی و دریایی در استان خراسان نداشتهایم و ملخهای موجود بومی منطقه هستند، عنوان کرد: اگر برای شهرستانی هم هشدار صادر شده برای مبارزه به موقع با ملخهای بومی بوده و مربوط به ملخهای صحرایی و دریایی نیست.
وی با بیان اینکه کانونهای این نوع ملخها در کشورهای عربستان و پاکستان هستند که هرچند سال یکبار ممکن است مهاجر شوند و به سمت کشور ایران حمله کنند، بیان کرد: سازمان حفظ نباتات نواری که در جنوب کشور آلوده میشود را به موقع سمپاشی کرده و اجازه توسعه ملخها را نمیدهند.
وی از تامین سم مورد نیاز برای مبارزه با ملخها خبر داد و گفت: تاکنون اجازه داده نشده ملخها از سطح کانون گسترش پیدا کنند و به سمت مزارع و باغات بروند.