به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صدای خاوران، ریحانه شریعتی، افزود: میراث فرهنگی ریشههای تمدن و ارزشهای دیروز و فردای ما است به همین خاطر در برابر این میراث ارزشمند همه ما مسئول هستیم.
وی افزود: به رغم اینکه میراث فرهنگی شهرستان خلیلآباد با کمبود نیرو مواجه است اما با این وجود بازهم با تمام توان از آثار تاریخی و میراث فرهنگی منطقه حفاظت میکنند.
بخشدار مرکزی خلیلآباد، اظهار کرد: برخی عمارتهای تاریخی در روستاها به خصوص روستای دهنو وجود دارند که از ارزش و قدمت بسیار بالایی برخوردار هستند اما در دست مالکین قرار داشته و حاضر نیستند به میراث فرهنگی واگذار کنند.
وی عنوان کرد: انتظار داریم اگر به میراث واگذار نمیکنند لااقل اجازه دهند افرادی که از زندگی شهر نشینی خسته شده و به دنبال مکانی آرام هستند از این اماکن تاریخی در روستاها استفاده کنند.
شریعتی در خصوص اهمیت ارائه تسهیلات برای مرمت آثار تاریخی بیان کرد: امیدواریم مسئولان استان برای آثار تاریخی روستاهای منطقه تسهیلاتی پرداخت شود.
وی بیان کرد: ناآگاهی برخی دهیاران در خصوص اهمیت میراث فرهنگی مشکل ساز شده است، به طوریکه در یکی از روستاها شاهد کنده کاریهایی در مجاورت ابینه تاریخی بودیم اما دهیار نمیدانست این کار غیر قانونی است.
بخشدار مرکزی خلیلآباد، گفت: میطلبد کلاسهای آموزشی در خصوص قوانین آثار فرهنگی برای دهیاران برگزار شود.
بخشدار مرکزی خلیلآباد:
ناآگاهی برخی دهیاران از قوانین میراث فرهنگی مشکل ساز شده است
بخشدار مرکزی خلیلآباد، گفت: ناآگاهی برخی دهیاران در خصوص اهمیت و قوانین میراث فرهنگی مشکل ساز شده است.
لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=1579
- منبع : صدای خاوران