محمدجواد آذرجهرمی افزود: فناوری اطلاعات امروز کمربند اجرایی تمامی حوزهها است و با ورود به تمامی عرصهها به خصوص بخش کشاورزی موجب افزایش بهرهوری میگردد.
وی عنوان کرد: وقتی اقتصاد دیجیتال در فرآیند مدیریت کشاورزی وارد میشود تحول بزرگی ایجاد میکند بهطوریکه شاهد افزایش محصول و کاهش منابع آبی هستیم.
وی بیان کرد: تحول اقتصاد دیجیتال موجب میشود شبکه توزیع هم تغییر کند
آذرجهرمی افزود: باید از مواهب اقتصادی فناوری دیجیتال بهرهمند شویم، امروز فقط در یکی از شرکت حمل و نقل اینترنتی 1600 نفر کارمند و بیش از 800 هزار خودرو و راننده برای آن کار میکنند و این از مواهب ظرفیتهای ایجاد شده است.
وی با تأکید بر اینکه باید فرآیند و مکانیزم رشد نخبگان در کشور را تسهیل کنیم، افزود: از پیرمردانی که به صندلیهای خود چسبیدهاند و حاضر به لند شدن نیستند نمیتوان چنین انتظاراتی را داشت.
وی بیان کرد: برای رشد و رفع مشکلات ، نخبگان در این عرصه ورود کرده و اقدامات لازم را انجام دهند که این کار انجام شده و مصوبه دولت برای طرحهای نوآفرین با هدف حمایت از کسبوکارهای نوپا گرفته شده است.
وی گفت: در طرح نوآفرین استارتاپهایی را مدنظر داریم که اندازه اقتصادی آنها از صفر تا 500 میلیون تومان درآمد سالانه است .
وی با اشاره به اینکه طرح «نوآفرین» با هدف حمایت از کسبوکارهای نوپا، توانایی ایجاد ۶۸ هزار شغل در سال را دارد، عنوان کرد: بهزودی اقتصاد دیجیتال جایگزین اقتصاد نفتی خواهد شد.
وی به ابعاد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی تحول دیجیتال اشاره و ابرازکرد: اکنون ظرفیت شبکههای اجتماعی و فضای مجازی به حدی رسیده که وزیر امور خارجه، مسئول دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران را تحریم میکنند تا صدای وی از طریق فضای مجازی به گوش مردم و سیاستمداران سایر کشورها نرسد.
وی اظهار کرد: نباید از فضای مجازی ترس و هراس داشت و فقط باید شیوه بیان را دانست و به جنبهها مهم آن توجه داشت .
وی گفت: امروزه تحول دیجیتال موجب تغییراتی در سبک زندگی مردم شده و بسیاری از صفهای طویل و مشاغل حذف شده و بهجای آن رویشهای بسیاری از مشاغل جدید را خواهیم داشت.
وی راهحل فضای مجازی از نظر مسائل اجتماعی و فرهنگی را حضور جریان ساز دانست و گفت: شفافیت از فرصتهای شبکههای مجازی است، اگر نورافکن شبکههای اجتماعی در مسئولین سابق بود چهبسا عملکردشان شدیدتر از آنچه امروز است نقد میشد.