• امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 22 December - 2024
پارس وی دی اس
6

صدور اسناد کشاورزی انگیزه به کشاورزان داد

  • کد خبر : 10330
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
صدور اسناد کشاورزی انگیزه به کشاورزان داد
صدای خاوران-مدیر جهادکشاورزی خلیل‌آباد با اشاره به شروع به کار و عملکرد بسیار خوب این قرارگاه در شهرستان خلیل‌آباد، گفت: ضرورت دارد سنددار کردن اراضی که در دولت سیزدهم آغاز شد، همچنان نیز ادامه داشته باشد. وی همچنین از اجرای پروژه رفع تداخل خبر داد و گفت: گرچه از سالها قبل کشاورزان این شهرستان در مالکیت اراضی با منابع ملی دچار اختلاف بودند، اما با اجرای پروژه رفع تداخلات در شهرستان در مرحله اول که بالغ بر 32 پلاک بود خوشبختانه 1500 هکتار از اراضی که کشاورزان با منابع ملی دچار اختلاف بودند، رفع تداخل شد.

مدیر جهادکشاورزی خلیل‌آباد گفت: تشکیل قرارگاه صدور اسناد کشاورزی در این شهرستان موجب خوشحالی و ایجاد انگیزه در کشاورزان شد.

محمود شبان با بیان این‌که خلیل‌آباد قطب تولید بهترین انگورهای خراسان‌رضوی و حتی کشور است، از تشکیل قرارگاه صدور اسناد کشاورزی در این شهرستان خبر داد و افزود: تشکیل این قرارگاه موجب خوشحالی و ایجاد انگیزه در بین کشاورزان این شهرستان شده است.

وی با اشاره به این‌که از وقتی این قرارگاه تشکیل شد کشاورزان استقبال و مراجعات بسیار خوبی برای صدور اسناد باغات‌شان داشته‌اند، اظهار کرد: تشکیل این قرارگاه یکی از آرزوهای دیرینه کشاورزان خلیل‌آبادی بود.

مدیر جهادکشاورزی خلیل‌آباد با اشاره به شروع به کار و عملکرد بسیار خوب این قرارگاه در شهرستان خلیل‌آباد، گفت: ضرورت دارد سنددار کردن اراضی که در دولت سیزدهم آغاز شد، همچنان نیز ادامه داشته باشد.

وی همچنین از اجرای پروژه رفع تداخل خبر داد و گفت: گرچه از سالها قبل کشاورزان این شهرستان در مالکیت اراضی با منابع ملی دچار اختلاف بودند، اما با اجرای پروژه رفع تداخلات در شهرستان در مرحله اول که بالغ بر 32 پلاک بود خوشبختانه 1500 هکتار از اراضی که کشاورزان با منابع ملی دچار اختلاف بودند، رفع تداخل شد.

شبان با بیان این‌که در دولت سیزدهم اقدامات بسیار خوبی برای بخش کشاورزی انجام شده است، افزود: در شهرستان خلیل‌آباد بیش از ۳۰ رقم انگور شناسایی شده که مهمترین ارقام آن عبارت‌اند از پیکامی و عسکری معمولی که برای تولید کشمش و تازه خوری مصرف می‌شود و سایر ارقام شامل ترکمن ۴، لعل، ریش بابا، صاحبی، رزقی، یاقوتی، فخری، مسکه، طرقی، خلیلی، سرقی و ارقام تجاری جدید جهت تازه خوری و تهیه مویز استفاده می‌شود.

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=10330
  • نویسنده : معصمومه تقوی
  • منبع : صدای خاوران
پارس وی دی اس

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.