ریحانه شریعتی افزود: رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر با دغدغه مسائل اقتصادی و معیشتی، در نامگذاری سالها دقت نظر داشته و در واقع مسیری روشن و متعالی برای مسئولین و خدمتگزاران به مردم، معرفی مینمایند.
وی افزود: خوشبختانه نگاه استاندار محترم خراسانرضوی که از مدیران پیشگام حرکتهای اقتصادی هستند، رویکردشان به موضوع رونق تولید قابلتوجه است و تشکیل مثلث اقتصادی از ابتکارات ایشان بوده که بدونشک اثرات بسیار پرباری در بر خواهد داشت.
بخشدار مرکزی خلیلآباد با تأکید بر رونق گرفتن کسبوکارهای کوچک و خانوادگی اظهار کرد: طی سالهای اخیر شاهد هستیم در منطقه رونق این نوع کسبوکارها با راهاندازی اقامتگاههای بومگردی رقم خورده است.
وی توسعه گردشگری در مناطق روستایی و بافتهای بومی که ریشه در فرهنگ و اصالت فرهنگی شهرستان دارد را بسیار ضروری دانست و افزود: مجاورت بسیاری از روستاهای بخش مرکزی با مرکز شهرستان موجب گردیده فرصت بیشتری برای جذب گردشگر فراهم آید.
شریعتی با بیان اینکه رشد و توسعه صنعت گردشگری و حمایت از کسبوکارهای کوچک عاملی برای رونق تولید است؛ گفت: در این راستا میتوان در حوزههای مختلف از جمله غذاها، هنرها و ورزشهای بومی منطقه توجه ویژهای داشت.
وی عنوان کرد: بخش مرکزی خلیلآباد ریشههای تمدن کهن ترشیز را در خود جای داده و چشماندازهای زیبا، طبیعی و خدادادی و وجود چشمه آب گرم در بالادست روستای دهنو یکی از بهترین پتانسیلهای قوی در حوزه گردشگری به شمار میرود.
بخشدار مرکزی خلیلآباد همچنین عنوان کرد: وجود عمارتهای قدیمی با قدمتی بیش از۳۰۰ سال در برخی از روستاها از جمله نصرآباد و هفت خانه تجلی روح و نفس تمدن را بهخوبی نمایان میکند.
وی گفت: در حال حاضر تقویت و ایجاد انگیزه برای متولیان اقامتگاههای بومگردی از وظایف اصلی ماست.
وی گفت: بدونشک علاوه بر رسالت خادم مردم بودن و کمک به رشد و توسعه پایدار هرچه بیشتر منطقه باید نسبت به معرفی فرهنگ و تمدن ناب روستاهای منطقه که تمامی ریشه در اسلام دارد، تلاش بیشتری کرد.