• امروز : یکشنبه, ۲۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 12 January - 2025
پارس وی دی اس
21

خسارت میلیاردی طوفان و تگرگ به کشاورزان کاشمر و خلیل‌آباد

  • کد خبر : 7095
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۰۵
خسارت میلیاردی طوفان و تگرگ به کشاورزان کاشمر و خلیل‌آباد
صدای خاوران-مدیران جهادکشاورزی شهرستان‌های کاشمر و خلیل‌آباد مجموع خسارت‌های ناشی از طوفان و تگرگ روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت‌ماه را قریب به 2 هزار و 430 میلیارد ریال اعلام کردند.

مدیران جهادکشاورزی شهرستان‌های کاشمر و خلیل‌آباد مجموع خسارت‌های ناشی از طوفان و تگرگ روزهای دهم و یازدهم اردیبهشت‌ماه را قریب به 2 هزار و 430 میلیارد ریال اعلام کردند.

در همین خصوص مدیر جهادکشاورزی خلیل‌آباد از خسارت دو هزار و160 میلیارد ریالی این شهرستان بر اثر طوفان و تگرگ روزهای اخیر خبر داد.

محمود شبان افزود: از این میزان خسارت مبلغ هزار و760 میلیارد ریال مربوط به خسارت طوفان در سطح ۳۶۶۵ هکتار از باغات پسته، انگور و گوجه‌سبز بوده که بین 15 تا 40 درصد خسارت وارد شده است.

وی با بیان این‌که عمده خسارت‌های طوفان مربوط به روستاهای سعدالدین، جعفرآباد، مهدی‌آباد، تکمار، کاهه، شوراب و علی‌آباد برکال است، از خسارت ۴۰ میلیارد تومانی تگرگ در یازدهم اردیبهشت‌ماه خبر داد و اظهار کرد: براثر بارش تگرگ در این روز به ۷۱۰ هکتار از باغات انگور روستاهای کلاته‌شادی، هفت‌خانه، حسین‌آباد و ابراهیم‌آباد خسارت وارد شده است.

مدیر جهادکشاورزی خلیل‌آباد خسارت وارد شده ناشی از بارش تگرگ را بین 20 تا 80 درصد اعلام نمود و گفت: با توجه به این‌که کارشناسان جهادکشاورزی هنوز در حال بررسی باغات هستند امکان افزایش میزان خسارت‌های ناشی از طوفان و تگرگ وجود دارد.

شبان در ادامه با بیان این‌که پائین بودن تعهد بیمه موجب شده کشاورزان رغبتی به بیمه باغات خود نکنند، گفت: کل سطح باغات پسته شهرستان 4250 هکتار است که بیشترین خسارت نیز به این محصول وارد شده است.

شبان همچنین عنوان کرد: اعتباراتی که به شهرستان برای جبران خسارت‌های غیرمترقبه تخصیص پیدا می‌کند اصلاً جوابگو نیست، طبق قانون تنها راه جبران خسارت‌ها فقط از طریق صندوق بیمه کشاورزی است.

مدیر جهادکشاورزی کاشمر نیز در همین رابطه گفت: متأسفانه در طوفان و سیل اخیر به 510 هکتار از اراضی کشاورزی و باغی شهرستان حدود 270 میلیارد ریال و همچنین 900 میلیون ریال به دام‌های منطقه که در سیل گرفتار شده بودند، آسیب و خسارت وارد شده است.

محمد شجعی افزود: برآورد خسارت توسط کارشناسان جهادکشاورزی، دامپزشکی و نمایندگان بیمه و همچنین با همکاری دهیاران و شوراهای‌اسلامی صورت گرفته و به منظور اقدام در زمینه جبران خسارات برای مسئولین ارسال می‌شود.

وی با تأکید بر بیمه محصولات کشاورزی توسط بهره‌برداران گفت: به تمامی مردم و بهره‌برداران بخش کشاورزی منطقه توصیه می‌شود از ساخت و سازهای غیرمجاز و همچنین ایجاد اراضی و باغات کشاورزی در مسیر رودخانه‌های فصلی برای جلوگیری از خسارت‌ها به طور جدی خودداری کنند.

 

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=7095
  • نویسنده : جواد افتخاری
  • منبع : صدای خاوران
پارس وی دی اس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.