علی طاهریان، با اشاره به وجود هشت هنرستان در کاشمر اظهار کرد: طی سالهای اخیر وضعیت توسعه متوازن در شهرستان کاشمر مناسب بوده است، بهطوریکه در ابتدای شروع این طرح 17 تا 18 درصد دانشآموزان به سمت رشتههای فنی و مهارتی فنی و حرفهای سوق پیدا میکردند اما اکنون این آمار به 40 درصد افزایش یافته است. زیرا دانشآموزان باید برای زیستن و فراگیری مهارتی جهت فعالیت در اجتماع آماده شوند.
وی با اشاره به وجود مشکل فضا در مدارس طی سالهای اخیر از کمکهای خیرین تقدیر کرد و گفت: برای حل مشکل فضا تفاهمنامهای بهصورت مشارکتی بین یکی از خیرین شهرستان و اداره کل نوسازی آموزشوپرورش خراسان رضوی به امضاء رسیده تا در هنرستان کاردانش دخترانه شبانهروزی آمنه سالنی با مساحت 168 مترمربع برای کارگاه احداث شود.
طاهریان اظهار داشت: طی سالهای اخیر در راستای توسعه متوازن استقبال خوبی صورت گرفته به همین خاطر با مشکل فضای کارگاهی در هنرستانها مواجه شدهایم، که امیدواریم مشکلات و کمبودها با کمک خیرین رفع گردد.
مدیر آموزشوپرورش کاشمر یادآور شد: طی سال اخیر به دلیل افزایش دانشآموز در میانپایهها و پایه اول مجبور به دو شیفت کردن برخی مدارس شدهایم، اگرچه سال قبل سه مدرسه تک شیفت شدند اما امسال مجدد چهار مدرسه دیگر به دلیل استقبال دانشآموزان و کمبود فضا دو شیفت شدند.
وی بیان کرد: به دلیل افزایش ورودی به آموزشوپرورش تمامی مراکز قطب و شهرستانهای برخوردار از یکسو با کمبود فضا مواجه هستند و از سویی در مناطق غیر برخوردار فضاهای مازاد وجود دارد.
طاهریان افزود: اگرچه زیرساختها و فضاهای هنرستانها در حد ایدهآل نیست اما طی سالهای اخیر توجه خوبی به این موضوع شده بهطوریکه طی دو سال اخیر تحولات خوبی در زمینه وسایل کارگاهی و فضاهای آموزشی صورت گرفته است.