مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسانرضوی گفت: در حال حاضر حدود 5.5 هکتار از مساحت استان دارای اقلیم بیابانی است و باید با تکیهبر پاکدستی، تعهد و خدمت صادقانه در جهت جلوگیری از بیابانی شدن استان تلاش کنیم تا بتوانیم کیفیت زندگی مردم را ارتقا بخشیم.
محسن فنودی در سفر به شهرستان کاشمر، اظهار کرد: متولیان امر در این حوزه باید در کنار مردم محلی با فرهنگسازی، اطلاعرسانی و آگاهیبخشی، مسیر را برای جلوگیری از بیابانزایی و بیابانی شدن هموار کنند و در این راه از تجارب افراد محلی و بومی استفاده نمایند.
در ادامه این جلسه معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با توجه به شعار امسال روز جهانی مقابله با بیابانزایی و خشکسالی که «نقش و حقوق زنان در مدیریت پایدار سرزمین» است، بیان کرد: زنان نیمی از جمعیت را تشکیل میدهند و با توجه به نقش آنها در خانواده بر نیم دیگر جمعیت نیز اثرگذار هستند؛ بنابراین مشارکت آنها در مدیریت پایدار سرزمین بسیار مهم است.
علی شکاری مطرح کرد: بدون نقشپذیری و مشارکت مردم بهویژه زنان، پروژههای بیابانزدایی محکوم به شکست است بهطوریکه ما شاهد کاهش چشمگیر قاچاق چوب در شهرستانهایی هستیم که مشارکت مردم در آنها بالاست.