• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
پارس وی دی اس
10

هشدار رییس پلیس فتا خراسان رضوی در خصوص استفاده از فیلترشکنها

  • کد خبر : 7722
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۱ - ۹:۵۲
هشدار رییس پلیس فتا خراسان رضوی در خصوص استفاده از فیلترشکنها
پایگاه خبری تحلیلی صدای خاوران ـ رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسان رضوی با هشدار به کاربران در خصوص استفاده از فیلترشکنها گفت: وی.پی .ان یا فیلترشکن ها محلی برای نگهداری اطلاعات هستند و می توان از طریق آنها به اطلاعات تلفن همراه افراد دسترسی پیدا کرد از این رو باید شهروندان در استفاده از آنها مراقبت کنند.

سرهنگ جواد جهانشیری افزود: در واقع فیلترشکنها دسترسی افراد به اطلاعات گوشی های تلفن همراه را آسان می کنند و در صورت استفاده از آنها باید مراقبت کامل انجام گیرد تا دیگران نتوانند به اطلاعات صاحبان گوشی تلفن همراه دسترسی پیدا کنند.

وی با تاکید بر این که فیلترشکتها از تونل های اختصاصی استفاده می کنند ادامه داد: خطر استفاده از فیلترشکن های رایگان و فاقد تبلیغات به مراتب بیشتر از فیلترشکن های پولی و تبلیغاتی است زیرا شرکتی که فیلترشکن را در ازای دریافت هزینه به کاربران ارایه می دهد هزینه زیادی برای ایجاد، نگهداری و همچنین تبلیغات آن پرداخت کرده است اما محل تامین هزینه های فیلترشکن های رایگان مشخص نیست.

رییس پلیس فتا خراسان رضوی توصیه کرد که شهروندان از پیام رسانهای داخلی که نیازی به فیلترشکن ندارند بهره گیرند اما در صورت استفاده از فیلترشکن باید مراقبت زیادی کنند که این فیلترشکنها به ابزاری برای دسترسی به اطلاعات گوشی تلفن همراه آنها تبدیل نشود.

جهانشیری افزود: شهروندان می توانند پس از استفاده از فیلترشکن، آن را قطع کرده، سپس از سایر بسترهای مجازی(پلتفرم)ها و برنامه های گوشی تلفن همراه خود استفاده کنند یا بر روی اپلیکیشن ها و برنامه های کاربردی و گالری خود رمز بگذارند و در صورت امکان با مراجعه به بخش تنظیمات برنامه های کاربردی با انتخاب رمز دومرحله ای امنیت برنامههای کاربردی کاربردی گوشی تلفن همراه خود را ارتقا ببخشند.

وی به کاربران تاکید کرد: نباید در هنگام خرید فیلترشکن، گوشی تلفن همراه خود را در اختیار هر فردی گذاشت و اجازه داد که سرمایه های اجتماعی افراد به راحتی در معرض خطر قرار گیرد.

به گزارش ایرنا،محدودیتهای مربوط به اینترنت و استفاده از بسترهای مجازی (پلتفرم) خارجی مانند واتساپ و اینستاگرام تقاضا برای این نرم افزارها را در خراسان رضوی افزایش داده است  اما نصب هرگونه فیلتر شکنی بستر مناسبی را برای کلاهبرداران ایجاد می‌کند تا با سوءاستفاده از شرایط موجود به تمامی اطلاعات گوشی هر فرد دسترسی پیدا کنند، از سوی دیگر موبایل مهمترین سرمایه اجتماعی هر فرد است که ممکن است حاوی اطلاعات مهم شخصی خانوادگی و آموزش و تحقیقی از نوع عکس یا فیلم باشد لذا حتی برای نصب فیلتر شکن باید به فروشگاه های مورد اطمینان مراجعه کرد و برای هر یک از برنامه های کاربردی (اپلیکیشن ها) قفل و یا رمز دو مرحله ای گذاشت اما در نهایت بهترین راه برای برون رفت از این شرایط استفاده از شبکه های مجازی بومی است.

VPN مخفف Virtual Private Network بوده که تغییر موقعیت جغرافیایی برای استفاده از محتوایی که در دسترس نیست یکی از کاربردهای آن به شمار می رود، امروزه با توجه به افزایش تقاضای آن، کاربران حاضر هستند گاه تا ۲ میلیون تومان برای خرید یک فیلترشکن از شرکتهای مختلف هزینه کنند و این موضوع بازار مجازی فروش آنها را حسابی داغ کرده است.

هرچند مواردی از فروش آن در بازار خدمات نرم افزاری مشهد نیز به گوش رسیده است اما امیر دلداری، مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف مشهد در گفتگو با خبرنگار ما تاکید کرد که ارایه هر نوع خدمات صنفی در حوزه vpn  یا فیلترشکنها ممنوعیت قانونی دارد و تخلف به شمار می رود.

شرکت‌های مختلفی در زمینه ارائه خدمات و سرویس‌های vpn فعالیت می‌کنند که معمولا سطح پایین‌تری از آنها به صورت رایگان در اختیار افراد قرار می‌گیرد، البته باید دقت کرد که امکان دارد vpn های رایگان با فروش اطلاعات کاربر یا نمایش تبلیغات بیش از اندازه، هزینه اتصال رایگان وی را جبران کنند، در واقع تمام اطلاعات کاربر در سرورهای vpn موجود است و در صورت بروز مشکل در ارایه دهنده، اطلاعت کاربر نیز به خطر می افتد.

خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=7722
  • منبع : خبرگزاری ایرنا
پارس وی دی اس

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.