• امروز : یکشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 7 September - 2025
پارس وی دی اس
0
شهردار کاشمر خبر داد:

صدور ۵۴۷ جلد سند مالکیت برای املاک شهرداری

  • کد خبر : 12074
  • ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۹:۴۳
صدور ۵۴۷ جلد سند مالکیت برای املاک شهرداری
صدای خاوران-کوهسرخی همچنین به ارائه بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده اشاره کرد و افزود: به منظور شناسایی املاک مخاطره‌آمیز، تاکنون حدود ۶۰۰ واحد شناسایی شده و بیش از ۲۳۳ واحد مخروبه و مخاطره‌آمیز تخریب و رفع خطر شده است. این اقدام در سطح شهرداری‌های استان و کشور کم‌نظیر است. وی در ادامه بر مشکلات حقوقی و نیاز به پیگیری‌های جدی در راستای شناسایی املاک مخاطره‌آمیز تاکید کرد و گفت: بهسازی معابر شهر از مرز یک میلیون مترمربع گذشته است، که این امر به دلیل افتتاح کارخانه آسفالت و تاسیسات مربوط به آن محقق شده است.

 

 

شهردار کاشمر، از صدور ۵۴۷ جلد سند مالکیت برای املاک شهرداری خبر داد و این اقدام را یکی از مهم‌ترین اقدامات در راستای تثبیت مالکیت و کاهش دعاوی ملکی دانست.

مهندس اصغر کوهسرخی، با بیان این‌که توسعه و پیشرفت هر جامعه تنها با تعامل سازنده و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود در میان شهروندان، نخبگان، مدیران و اصحاب رسانه امکان‌پذیر است؛ تاکید کرد: شهرداری کاشمر با رهنمودهای اعضای محترم شورای شهر در این دوره مدیریت، توفیقات قابل توجهی کسب کرده و در سطح استان و کشور زبان‌زد شده است.

وی همچنین به رشد چشم‌گیر بودجه شهرداری کاشمر اشاره کرد و گفت: بودجه شهرداری از سال ۱۴۰۱ تاکنون از ۱۴۰ میلیارد تومان به ۵۱۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

شهردار کاشمر افزود: تحقق بودجه مصوب در این سه سال بی‌سابقه بوده و ۱۵۶ درصد رشد را تجربه کرده‌ایم که این رشد منجر به افزایش پروژه‌های عمرانی در سطح شهر شده است.

وی تصریح کرد: در این دوره مدیریت شهری، توسعه عادلانه امکانات و خدمات به ویژه در مناطق کم‌برخوردار شهر مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

کوهسرخی همچنین به ارائه بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت‌های فرسوده اشاره کرد و افزود: به منظور شناسایی املاک مخاطره‌آمیز، تاکنون حدود ۶۰۰ واحد شناسایی شده و بیش از ۲۳۳ واحد مخروبه و مخاطره‌آمیز تخریب و رفع خطر شده است. این اقدام در سطح شهرداری‌های استان و کشور کم‌نظیر است.

وی در ادامه بر مشکلات حقوقی و نیاز به پیگیری‌های جدی در راستای شناسایی املاک مخاطره‌آمیز تاکید کرد و گفت: بهسازی معابر شهر از مرز یک میلیون مترمربع گذشته است، که این امر به دلیل افتتاح کارخانه آسفالت و تاسیسات مربوط به آن محقق شده است.

کوهسرخی افزود: با هماهنگی اعضای شورای‌اسلامی، مجموعه اکیپ آسفالت تکمیل شده و ماشین‌آلات آسفالت شامل فینیشر و غلتک خریداری و آماده کار می‌باشد.

وی با بیان این‌که همکاران شهرداری در روزهای گرم سال در حال بهسازی و آسفالت معابر هستند، بیان کرد: در این دوره از مدیریت، حدود ۲۶ دستگاه ماشین‌آلات خریداری و بروزرسانی شده است که این امر به کاهش هزینه‌های شهرداری و افزایش تعداد پروژه‌ها کمک کرده است.

شهردار کاشمر تاکید کرد: صدور اسناد مالکیت شهری، مهم‌ترین اقدام شهرداری‌هاست که می‌تواند به کاهش ورودی پرونده‌ها و دعاوی ملکی به دستگاه قضایی کمک کند و یک ارزش افزوده برای املاک شهرداری ایجاد نماید.

کوهسرخی در پایان افزود: تاکنون ۵۴۷ سند برای املاک شهرداری صادر شده است که این مورد نیز بی‌سابقه است.

لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=12074
  • نویسنده : فاطمه مجیدی
پارس وی دی اس

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.